Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via Langemensen-Dating.nl succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Successverhaal van Nicole & Benno
Net mijn eerste dag op de site, was de laatste dag van Ben op de site. Wij zagen elkaar, stuurden gelijktijdig een bericht. Sinds de dag van onze eerste berichten zijn we bijna dag en nacht samen!
Nicole & Benno
Het begon al goed. Ze mailde dat alleen prima was, maar dat ook zij de kerst leuker vond om samen te vieren. Het was november, dus we moesten maar eens aan de slag om dat te laten gebeuren. Na een paar keer op en neer mailen uiteindelijk de eerste afspraak gemaakt.
Het leek niet meteen helemaal te klikken, echter toen we door het hondenweer naar het station liepen gebeurde er iets. Op het station spraken we af dat we elkaar nog eens wilden zien. Uiteindelijk werd het een wandeling in het park die uitmondde in een uur durend sneeuwballengevecht. Verkleumd hebben we nog uren in een café zitten praten. De week erna geschaatst en uiteindelijk genoegen moeten nemen met een geweldige derde kerstdag. Inmiddels zijn we al weer een paar maanden samen en plannen we steeds verder vooruit. We zijn beiden maar kort lid geweest maar het was de investering meer dan waard.
Maarten & Camilla

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!